Thursday, October 3, 2013


久しぶりに空が青かったので、
夏の間に買っていた冷凍ピューレでアサイーボウル。
これはこれで食べやすくて美味しいけれど、
街のノイズを聞きながらサンパウロの屋台で食べたアサイーとはぜんぜん違う。
ブラジルのコーヒー豆はブラジルのお水で飲むのがいちばん美味しいように、
果物にも食べるべき場所というものがあるのかもしれないなと思いました。

It's getting chilly, but I made açaí bowl for breakfast,
by using frozen açaí puree I had gotten from a supermarket during the summer.
It still tastes good,
but is different from the ones I had eaten at a street stand when I was in São Paulo.
As Brazilian coffee tastes best when using the water of Brazil,
crops are most delicious in the place they were grown (I think).

No comments:

Post a Comment

Thank you for your message!
コメント、どうもありがとうございます!